❤Little Nunna❤

Anyeonng! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Tutorial

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Welcome to my New Blog!!!

Assalammualaikum!!
^_^ anyeong!
 
Yaww!! hee ni blog baru Aqis. Welcome to my new world. Hehehhey Aqis pun tak tau apa function Aqis buat blog ni. Hmm ok maybe Aqis just nak cuba je guna blogskin so thats whylah Aqis buat blog ni.Kononnya blog ni hanya untuk eksperimen Aqis je kalau guna blogskin macam mana jadi. Boleh buat apa ngn blogskin ni. Tapi masalahnya susahlah guna blogskin, sebabnya kena banyak main dengan kod aje -_- Aqis ni tak deklah mahir sangat nak main dgn kod ni bagai :3 Takper takper Aqis cuba perlahan2. Insyaallah kalau Aqis dah mahir dengan blog ni , Maybe Aqis akan guna blog ni sepenuhnya. Blog ni just untuk suka2 je. Sebab ni blog yang kedua, so tak tau sgt nak buat apa ngn blog kedua ni. Sebab aqis lebih suka blog pertama Aqis sebab dah biasa ngn blog tu. Ni blog kedua ni guna blogskin hmm agak rumit sikitlah. Takper2 aqis cuba godek2 n belajar perlahan2 ^^

btw korang followlah blog pertama Aqis tu hehehey nah link dia follow tau!! ada macam2 cerita,tips and macam2 info lah kt situ ^^ follow tau! -> http://littlenunna.blogspot.com/

1 Comment(s)❤

Blogger Kim Balqis berkata...

testing

 

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

> | NEXT POST