Owner Post Entry Follow Dash



Aqish's Online Diary
Aqish's Diary

About Author



Hello and welcome to my blog
Hope you enjoy read my blog
:)

Tagboard

⊰TOUCH ME!⊱
Give your link blog so i can visit your blog.
No rude word/comment here!
You can give me a request for my next product review


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Welcome to my New Blog!!!

Assalammualaikum!!
^_^ anyeong!
 
Yaww!! hee ni blog baru Aqis. Welcome to my new world. Hehehhey Aqis pun tak tau apa function Aqis buat blog ni. Hmm ok maybe Aqis just nak cuba je guna blogskin so thats whylah Aqis buat blog ni.Kononnya blog ni hanya untuk eksperimen Aqis je kalau guna blogskin macam mana jadi. Boleh buat apa ngn blogskin ni. Tapi masalahnya susahlah guna blogskin, sebabnya kena banyak main dengan kod aje -_- Aqis ni tak deklah mahir sangat nak main dgn kod ni bagai :3 Takper takper Aqis cuba perlahan2. Insyaallah kalau Aqis dah mahir dengan blog ni , Maybe Aqis akan guna blog ni sepenuhnya. Blog ni just untuk suka2 je. Sebab ni blog yang kedua, so tak tau sgt nak buat apa ngn blog kedua ni. Sebab aqis lebih suka blog pertama Aqis sebab dah biasa ngn blog tu. Ni blog kedua ni guna blogskin hmm agak rumit sikitlah. Takper2 aqis cuba godek2 n belajar perlahan2 ^^

btw korang followlah blog pertama Aqis tu hehehey nah link dia follow tau!! ada macam2 cerita,tips and macam2 info lah kt situ ^^ follow tau! -> http://littlenunna.blogspot.com/


Title