❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Berjinak-jinak Dengan Blogskin

 
Assalammulaikum!!
(waalaikummussalam)
anyeong!
 
Hyep! kita bertemu lagi! ok Aqis sekrang ni dah banyak spent time dgn blog baru Aqis ni! Sampai lupa pulak nak spent time dgn blog pertama Aqis tu heee ^^. Biasalah nak upgradekan blog ni thats whylah Aqis terpaksa bnyak spent time sikit ngn blog yg ni. Biar kasi blog nni nampak menariklah katakan. Aceceh... lagi pun Aqis nak mahirkan penggunaan kod kod ni biasalah kalau dah guna blogskin ni kena pandailah bermain dgn kod. -_- itu yg susah. Tapi tak per, bersusah2 dahulu nanti hasilnya tadaaaaaa heee mesti hasilnya memuaskan inshaallah.
 
Bukan apa Aqis pun nak try jugak guna template blogskin. Tengok diaorg buat template guna blogskin ni jeles pulak Aqis. Nak jugak!! ok finally Aqis dah buat blog yg kedua ni and Aqis dah guna blogskin!! yeah!! sumpah template blogskin cantik2 gilewww!! Sampai Aqis tak tau nak pilih mana satu. Dah puas godek2 template mana satu yang cantik akhirnya dgn keputusan yg muktamad ni Aqis pilih template yg simple ni. Aqis saja pilih yang simple2 nanti biar Aqis yang hias sendiri apa yg patut ^_^ yeah my blog my world!!
 
Hmm payahnya nak buat music box bila guna template blogskin ni T^T 


0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST