❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

November 2014!!

Assalammualaikum!!
(waalaikummussalam)
Anyeonghaseyo ^o^
 
Yeah!! Alhamdulillah!! Blog Aqis yang ni hampir nak siap. Aqis nak tambah apa yang patut and nak upgrade2kan sikit je lagi blog ni. And after this blog nni akan menjadi blog active Aqis maybe Aqis akan guna blog ni sepenuhnya. Hmm... tengoklah jugak pada keadaan. Kalau blog ni lebih dapat sambutan berbanding blog sebelum ni maybe Aqis akan guna blog ni sepenuhnya ^o^. Yeah give me a big clap!! (tepuk tangan) Ok! yeah November dah kembali !! hehey macam biasalah setiap bulan Aqis akan buat WISHLIST!! Ok ok ini adalah antra wishlist Aqis hahaha -_- selalu sangat wishlist tak tercapai tak per sekurang2nya kita dah ada perancangan ^_^ itu pun sudah memadai!! Kita yang rancang Allah yang tentukan!
    • Hangout dgn BFF time birthday Aqis! 29.11.2014 ni whoaaa I cant wait!!
    • Nak beli kasut tu jugak alah i dont know lah apa nama kasut tu :3 hmm kasut tu selalu org Korea pakai hahaha n__n'l'l Kasut tu macam kasut tapi dia tinggi kat dalamnya whoaa smartlah!!
    • Nak baju kat dalam instagram tu jugak!! Baju tu dia longgar bahagian body whoaaa Aqis suka baju mcm tu!! Aqis dah kumpul duit dah!! ^o^
    • Hangout dgn classmate maybe!! whoaaa I cant wait!!! Hangout ngn 1 classmate with Cikgu Adenan!! heee confirm meriah habis!
    • Nak jadikan tahun ni birthday yang sangat bermakna!
    • I need a new earphone!! someone can give me a new earphone. Earphone Aqis dh rosak nak beli baru hmm takot dah keluar budgetlah pulak untuk bulan ni.
    • I need a new handbag!!
    • I need everything is new!! hahaha xD
    • Nak habiskan buat blog bulan ni jugak!!
  Ok itulah antara wishlist Aqis untuk bulan ni! (November). Hmm harap2 menjadi kenyataan, Amiiiin ^o^ Tak dapat semua pun tak perlah asalkan dapat satu tercapai pun sudahlah. Kalau boleh bulan ni Aqis nak siapkan proses mengupgradekan blog nanti bila dah settle semuanya barulah Aqis buat tutorial blog pulak yeah!! (terasa malas pulak nak buat tutorial and freebies ni) tapi itulah salah satu cara nak laku/tarik para blogger untuk ke blog Aqis ni hmm.
 
Tak per2 lagi pun Aqis memang nak tolong para2 newbie ni untuk buat blog sebabnya Aqis dah dapat rasakan perasaan menjadi newbie time mula melibatkan diri dalam dunia blogging. Walawei why i'm so blank. Buat-buat tak jadi pastu yang paling sedih orang lain punya semuanya cantik2 blog menarik tak macam Aqis punya huaaa T^T tak menarik langsung hahaha -_- tak tahu nak buat macam mana.One day, akak Aqis yang ajar Aqis semua ni.Alhamdulillah Aqis dah pandai dah main kod aceceh. Time tu rasa nak letak semua widget and freebies kat dalam blog xD hahaha wkwkwk ok ok. Aqis pun malas nak type banyak2 ni huhuhu ok hope Aqis dapat selesaikan apa yg patut diselesaikan di wishlist Aqis! yeah Hwaitting!!
Hmm bulan ni Aqis dah banyak habiskan masa duk dpn lappy :3

1 Comment(s)❤

Blogger Kim Balqis berkata...

TESTING :3

 

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST