❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Goodbye My Sweet November

Assalammualaikum!
(waalaikummussalam)
Anyeong!

Huhu finally Aqis dapat pun update post kt blog ni. And pejam celik pejam celik kita dah masuk bulan Disember cepat je masa berlalu. Btw antara banyak2 bulan dalam tahun ni , bulan November lah bulan yang tersangat bermakna bagi Aqis :). Sebabnya Aqis dapat celebrated birthday Aqis dgn my fake twin/sahabat till jannah. Birthday Aqis 29 November lepas huhu sekarang ni dah 14 Disember tapi Aqis baru nak cerita pasal benda alah ni hehey takperlah suka hati akulah :3. Blog aku!!

Tahun ni birthday Aqis sgt bermakna sebabnya Aqis celebrated ngn my fake twin + sahabat iaitu Nurul..and my the other friends .And paling terharu tu dalam2 senyap2 rupanya diaorang belikan hadiah untuk Aqis tapi Aqis sumpah tak perasan. Patutlah diaorg asyik2 tanya apa yang Aqis suka rupanya diaorg nak belikan untuk Aqis hadiah. (terharu). Bukan setakat tu je yang membuatkan Aqis gembira pada bulan November. Ada lagi selain tu, Aqis dapat naik kelas tahun depan and Aqis dapat no.1 dalam kedudukan kelas and Aqis dapat no.16 dalam kesuluruhan tingkatan4 tpi tak kesah sangat pasal tu -.- sebab peratus Aqis teruk :3 so ianya tak lah bermakna sgt pun bagi Aqis.

Lepas tu time bulan November ni Aqis banyak spent time kluar gi mana2lah ngn kawan sekepala Aqis Ucha,Ika,Syera,Ummi hee mmg best gilew arr menggila ngn diaorg ni. So Aqiss memang busy gilew lah time bulan November ni ada je gi jalan2lah , tidur rumah kawanlah, gi kenduri sana sinilah jadi flower girllah apalah itulah inilah hahaha. Memang padat jadual Aqis time bulan November. And time bulan November jugaklah cuti persekolahan bagi 2014 bermula so kitaorg satu kelas memang selfie gila2x sampai penat dah mati akal tak tau nak tangkap gambar cmner xD Memang sedih gilew lah sebab berpisah dgn cikgu praktikal yang sporting gile! And time bulan November jgklah Aqis and kwn2 Aqis jadi flower girl. Memang gila2 lah kitaorg photoshoot. xD haha oklah sampai sini jelah Aqis punya entry.
Annoyingkan kami. Hangout on my birthday.


Nurul , Taty , Me. Walaupun masing2 dah sekolah lain tapi kami tetap bersama  We're buddyz ^^

With my fake twin/sahabat. Kebetulan dress up sama xD.




Apa-apa pun bulan Noveember memang bulan yang terindah antara bulan2 yang lain pada tahun .
2014. Aqis harap bulan Disember pun and bulan yang seterusnya pun mcm tu heee ^^ Amiin
Wishlist November Aqis dah tertunai tapi ada beberapa jelah yang belum tertunai huhu Alhamdulillah :D



0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST