❤Little Nunna❤

Anyeonng! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Tutorial

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Loading to 2015...



Assalammualaikum
(waalaikummussalam)
Anyeong!

Hee .. Dah lama tak update blog.. Btw hope korang sihat-sihat belaka. Pejam celik pejam celik tinggal lagi satu hari je kita nak masuk 2015. Macam tak percaya je, sekejap je masa berlalu. I'm not ready for 2015 T^T huaaa. Sebab I'm #MangsaSPM2015 . Ok lah cerita pasal 2015 kita cerita nanti-nanti jelah. Sekarang ni kita cerita pasal kenangan suka dan duka and apa yang telah Aqis belajar sepanjang 2014.
2014 telah banyak mengajar Aqis erti persahabatan, kesetiaan, kasih sayang, menghargai sesuatu, bersyukur and sebagainya. 2014 jugak telah menjadikan Aqis lebih matang berbanding dulu. Mungkin Aqis yang dulu lebih sambil lewa berbanding sekarang (ayat tak boleh blaaa). Tapi sekarang Aqis dah ada matlamat and moto dalam hidup Aqis. Banyak kenangan manis dan pahit yang telah mengajar Aqis sehinggakan Aqis jadi macam ni. Memang tahun 2014 Aqis agak banyak stress, tension, sedih tapi bila Aqis fikirkan semula sebenarnya benda tu semua ada hikmahnnya. Kalaulah benda tu tak terjadi kat Aqis mungkin Aqis masih lagi tak sedar and Aqis masih lagi tak berada sampai ke tahap ni..
So Aqis bersyukur sgt sebab semua cabaran ni telah mengajar Aqis untuk tabahkan diri dan jangan mudah sangat mengalah dan kehidupan ni perlu diteruskan. Aqis anggap perkara yang pahit ni sbgai cabaran untuk menjadikan Aqis lebih matang, kuat, and lebih berusaha untuk jadi yang lebih baik drpd sebelum ni.Aqis nak ucapkan terima kasih kepada orang yang telah hadir dalam hidup Aqis samaada yang sentiasa berada di sisi Aqis ataupun yang hanya sementara. Sebab meraka ni lah yang telah banyak mengajar Aqis segala2nya. Banyak sangat perkara yang terjadi kat Aqis sepanjang 2014. Antaranya terpaksa pindah sekolah, terpaksa berpisah dgn kwn baik, jadi murid baru, dpt kls yang sporting/ kawan baru yg gila2 q, mula pandai study sendiri (weeekkk :p), lebih selekeh di sekolah, and macam2 lagilah xD. Aqis nak share beberapa gambar sepnjang 2014 ni.

Haha kitaorg memang gila2 sewel2 mcm nilah kitaorg ^_^ (muka aku tk boleh blaa)

Ma geng... (Pendeknya aku)

Apabila perempuan di depan kamera.. Hahaha nilah my classmate yg gila2x xD

With ika yang gila dan krik krik..sayang budak ni!

Me, syamiera, Ucha, Aslinda.. Ni diaorg ni memang gila2

Me and my girl ^^ She's my BFF Syera walaupun dia pendiam tapi Aqis suka kwn ngn dia. Dia ngn Aqis bising ngan orang lain tahu pulak nk diam :3 Comelkan?!

Me and my Ustazah Anis. Dia lah ustazah Aqis yg mengjr Aqis time kt kem ibadah. Dia dh byk mengajar Aqis mcm2. Sayang ustazah Anis tkkn lupakan ustazah.

With nysha and taty celebrated my birthday.

Hah! This is my geng ^^ SYera, Ika, Ucha, Umi hee best giler arr diaorg memang sporting habis tak kering gusi kalau dgn diaorg ni. Banyak sangat kenangan and spent time ngn diaorg ni. I hope persahabatan kita tkkan terputus :D

This is me vs 2014. So selekeh and skema hee ^^ but i love it :3 (ini pun dah kira ok kalau kat sekolah lagi selekeh)

Aqis pun tak tau kenapa muka aqis so annoying. (Flower girl 23/11/2014)

Hee cuti 2014 ni Aqis pergi kem ibahadah kat madrasah. Seronok sgt kt sana macam2 benda yang Aqis belajar kat sana. Hee insyaallah Aqis akan cuba istiqomah purdah.

Me and Ucha.. She's so pretty tapi pretty lgi Aqis hahaha cewah takdekla dia ni memang cantik + gila2 + kelakar dia ni pun kawan baik Aqis. Tak sampai setahun kenal dia but Aqis dah banyak kenangan dah dgn dia hope persahabatan kami ni berkekalan sampai bila2 sebab Aqis dah pindah kelas 5akaun1 time 2015 and dia 5akaun2.

 Actually banyak lagi gambar tapi nanti Aqis try update lgi blog untuk gmbar seterusnya ^^



2 Comment(s)❤

Blogger Kim Balqis berkata...

testing :3 tralalala

 
Blogger Kim Balqis berkata...

testing :3 tralalalalalalalaalala -_-

 

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST