Owner Post Entry Follow Dash



Aqish's Online Diary
Aqish's Diary

About Author



Hello and welcome to my blog
Hope you enjoy read my blog
:)

Tagboard

⊰TOUCH ME!⊱
Give your link blog so i can visit your blog.
No rude word/comment here!
You can give me a request for my next product review


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

2015 is My Beginning

Assalammualaikum
(waalaikummussalam)
Anyeonng ^^
Hee disebabkan dah lama tak pegang laptop thats whylah Aqis baru je nak cerita tentang azam Aqis untuk 2015. Alhamdulillah kita masih lagi diberi peluang untuk hidup di 2015 ni :). Setiap orang mesti mempunyai azam time tahun baru ni kan :). Aqis pun tak terkecuali ^^ Aqis pun ada azam Aqis sendiri time 2015 ni huhu. Bukan satu je tau azam Aqis tapi adalah dalam dua tiga empat tu.

My Azam 2015
  1.  Nak jaga solat dan aurat dengan lebih sempurna
  2. Jadi perempuan / anak yang solehah, baik
  3. Nak jadi murid contoh (dalam kelas je) nak lebih fokus dalam kelas
  4. Lulus Math. Kalau boleh nak A hahaha (berangan -____-)
  5. Nak dapat keputusan yang cemerlang dalam #SPM2015 (kalau boleh nak staright A T^T) haha k berangan lagi
  6. Akhir sekali Aqis nak selesaikan semua azam 2015 Aqis  >.<
Hee itulah antara Azam - azam 2015 Aqis . I hope Aqis dapat selesaikan semua Azam Aqis tu :). Aqis harap Allah akan permudahkan segala urusan Aqis time 2015 ni. Yes this is my beginning!! You can do it Balqis!! chaiyokk!!


Title