❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Resepi - Koktail

Assalammualaikum
(waalaikummussalam)
Anyeong ^^

Hyep! hah hari ni Aqis nak share satu resepi ni iaitu resepi cocktail ( in english ) / koktail ( ejaan kampung ). Siapa nak save budget or masa time nak buat party ke apa cocktail lah yang menjadi pilihan yang paling tepatlah untuk korang sebab senang and mudah gileeerrrrrr lah nak buat benda alah ni. Dahlah mudah nak buat sodap pulak tu. Rasa dia pun pergh yummy yummu lah. Okay tanpa berlengah lgi

  Bahan-bahan:

2 tin susu krimer
2 tin buah cocktail
1 tin laici (nak 2 tin pun boleh)
secubit garam (sikit je)


Cara-caranya:
  1. Campurkan semua bahan tersebut ke dalam bekas kemudian letak secubit garam ke dalamnya.. 
  2. Ok dah siap ^^ hee senang jekan? kalau tak cukup manis tmbah jelahgula ^^ anda boleh tambah apa2lah buah yang anda suka. Hah kalau nak lagi special letaklah nata de coco banyak lagi tak pun time nak hidangkan kat dalam cawan tu letak aiskrim perisa yang korang suka kt atasnya. huhu Selamat mencuba ^_^ 
Ni hasil yang Aqis buat sendiri hee ^_^ Selamat Mencuba


0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST