Owner Post Entry Follow Dash



Aqish's Online Diary
Aqish's Diary

About Author



Hello and welcome to my blog
Hope you enjoy read my blog
:)

Tagboard

⊰TOUCH ME!⊱
Give your link blog so i can visit your blog.
No rude word/comment here!
You can give me a request for my next product review


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

Resepi - Koktail

Assalammualaikum
(waalaikummussalam)
Anyeong ^^

Hyep! hah hari ni Aqis nak share satu resepi ni iaitu resepi cocktail ( in english ) / koktail ( ejaan kampung ). Siapa nak save budget or masa time nak buat party ke apa cocktail lah yang menjadi pilihan yang paling tepatlah untuk korang sebab senang and mudah gileeerrrrrr lah nak buat benda alah ni. Dahlah mudah nak buat sodap pulak tu. Rasa dia pun pergh yummy yummu lah. Okay tanpa berlengah lgi

  Bahan-bahan:

2 tin susu krimer
2 tin buah cocktail
1 tin laici (nak 2 tin pun boleh)
secubit garam (sikit je)


Cara-caranya:
  1. Campurkan semua bahan tersebut ke dalam bekas kemudian letak secubit garam ke dalamnya.. 
  2. Ok dah siap ^^ hee senang jekan? kalau tak cukup manis tmbah jelahgula ^^ anda boleh tambah apa2lah buah yang anda suka. Hah kalau nak lagi special letaklah nata de coco banyak lagi tak pun time nak hidangkan kat dalam cawan tu letak aiskrim perisa yang korang suka kt atasnya. huhu Selamat mencuba ^_^ 
Ni hasil yang Aqis buat sendiri hee ^_^ Selamat Mencuba



Title