❤Little Nunna❤

Anyeonng! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Tutorial

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

♥ No Title.. Random Story ♥

Assalammualaikum ^^
(waalaikummussalam)
Anyeong!

Huhu sejak dua menjak ni Aqis dah jarang 'ONLINE' . Tak kisahlah Online twitter , blog , wechat. Now Aqis selalu online pun kat youtube ^^. Aqis terlalu busy dengan macam - macamlah . Almaklumlah form5. Online pun just gitu2 je kejap on kejap tk hah senang cerita macam chipsmore ( aippp -_-) Tak perlah cuma setahun je Balqis sabar yaa . Mungkin inilah pengorbanan untuk form5 ^_^ biarlah kita susah - susah dulu. NO PAIN , NO GAIN!! jyeah!! (moto hidup Aqis)  ^^. Sekarang ni Aqis tengah nak mahirkan Math Aqis.

Ikutkan sebenarnya Aqis nak ambil matapelajaran tambahan. Tapi bila difikirkan balik Aqis lebih banyak tanggung risiko brbndg kebaikan. So Aqis terpaksalah lupakan hasrat Aqis tu. Kalau boleh Aqis nak ambil Geo tak pun Tassawur. Tapi tu lah its too late kot . Yelah nak kena kejar balik matapelajaran form4 tu hmm dahlah subjek yang Aqis ambil pun tak mahir lagi ni kan nak ambil matapelajaran tambahan hahahahaha .. Balqis Balqis~ kau ni dah kenapa ?! -_-

Tak lama lagi dah nak exam 1 . 3 March 2015. Time tu pulak result SPM keluar hupergh berdebar2 pulak eden. Sebab my lovely kak ngah akan ambil result SPM tuuu... huhu sedihnya tak dapat follow ambik result HMMM T^T . Takper Aqis kat sini just doakan yang terbaik dan goodluck lah untuk akak2 and abang2 yang akan mengambil result SPM nanti ok ^^ heee. Oklah sampai sini ajelah. Jup jup!! i hope exam 1 ni Aqis akan buat yang terbaik!! yahoooo.. k bye.!
Alhamdulillah akhirnya aku dah rajin sikit.. 


0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST