Owner Post Entry Follow Dash



Aqish's Online Diary
Aqish's Diary

About Author



Hello and welcome to my blog
Hope you enjoy read my blog
:)

Tagboard

⊰TOUCH ME!⊱
Give your link blog so i can visit your blog.
No rude word/comment here!
You can give me a request for my next product review


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

♥ No Title.. Random Story ♥

Assalammualaikum ^^
(waalaikummussalam)
Anyeong!

Huhu sejak dua menjak ni Aqis dah jarang 'ONLINE' . Tak kisahlah Online twitter , blog , wechat. Now Aqis selalu online pun kat youtube ^^. Aqis terlalu busy dengan macam - macamlah . Almaklumlah form5. Online pun just gitu2 je kejap on kejap tk hah senang cerita macam chipsmore ( aippp -_-) Tak perlah cuma setahun je Balqis sabar yaa . Mungkin inilah pengorbanan untuk form5 ^_^ biarlah kita susah - susah dulu. NO PAIN , NO GAIN!! jyeah!! (moto hidup Aqis)  ^^. Sekarang ni Aqis tengah nak mahirkan Math Aqis.

Ikutkan sebenarnya Aqis nak ambil matapelajaran tambahan. Tapi bila difikirkan balik Aqis lebih banyak tanggung risiko brbndg kebaikan. So Aqis terpaksalah lupakan hasrat Aqis tu. Kalau boleh Aqis nak ambil Geo tak pun Tassawur. Tapi tu lah its too late kot . Yelah nak kena kejar balik matapelajaran form4 tu hmm dahlah subjek yang Aqis ambil pun tak mahir lagi ni kan nak ambil matapelajaran tambahan hahahahaha .. Balqis Balqis~ kau ni dah kenapa ?! -_-

Tak lama lagi dah nak exam 1 . 3 March 2015. Time tu pulak result SPM keluar hupergh berdebar2 pulak eden. Sebab my lovely kak ngah akan ambil result SPM tuuu... huhu sedihnya tak dapat follow ambik result HMMM T^T . Takper Aqis kat sini just doakan yang terbaik dan goodluck lah untuk akak2 and abang2 yang akan mengambil result SPM nanti ok ^^ heee. Oklah sampai sini ajelah. Jup jup!! i hope exam 1 ni Aqis akan buat yang terbaik!! yahoooo.. k bye.!
Alhamdulillah akhirnya aku dah rajin sikit.. 



Title