❤Little Nunna❤

Anyeonng! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Tutorial

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Midyear Exam is Over (luahan hati T^T)

Assalammualaikum
anyeong!
(ok jawab salam tu dulu)
 
Finally Midyear Exam habis.. and Aqis dah lama tak updte blog ni sampaikan statistic blog Aqis ni menjunam teruklah hahaha ok I don't care lah.. Yang pasti sekarang ni Aqis sedih sebab my Midyeear Exam pergh seriously teruk gilew babenglah. Macam2 dugaan Aqis terima time midyear exam ni. Seriously nak nangis.
 
1. Paper3 sejarah . Aqis careless.. seriously tak nampak soalan kesimpulan so Aqis tak sempat nak buat kesimpulan -_-
2. Sej paper2. Aqis tak sempat nak jawab soalan esei . Dia suruh buat 3 soalan esei but Aqis hanya sempat siapkan 1 setengah soalan esei je
3. Math sudah semestinya terukssssssssssssssssszzzzzz...Aqis sempt siapkan 19 soalan je untuk paper1 math hahahaha rasa nak nangis je.
4. B.I tak sempat siapkan soalan novel dan soalan tu ada 15markah and Aqis satu pun tak sempat nak siapkan
5. Ekonomi Asas ..hmmm Paper2 tak tahulah nak cakap apa.... :3 .    
So kesimpulannya kat sini kebanyakkan masalah Aqis disebabkan 'TAK SIAP'/ 'TAK SEMPAT' argh this is all my fault yup... Aqis takleh salahkan siapa2 dalam kes ni sebab ini semuanya berpunca dari Aqis and I cant forgive myself argh!!!! I hate myself oklah bye!
 
 Ok sebenarnya belum habis lagi... hmmm sedihlah Aqis tak tahu nak cakap apa lagi T^T takperlah Aqis anggap benda ni sebagai satu pengajran. And after this I'll never do it again. Tulah padah study last2 minutes . (hantukkan kepala kat dinding) Takperlah ni ujian pertengahan tahun j e and time SPM Aqis akan cuba elakkan benda ni terjadi lagi kat Aqis heee jyeah hwaitting.!!


entry ni hanya sekadar luahan hati..

0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST