❤Little Nunna❤

Anyeonng! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Tutorial

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Tips Untuk Menjadi Comel/Kawaii


Assalammualaikum~ Anye0ng!! :)
ok hri ni aqis nk share kan kt korg cmner nk jdi cute LoL!!Hahaha dlm byk2 pos..pos yg ni jugklah yg aqis nk kemukakn!!(apa nk jdi lah) sory lah Annoying sikit pos aqis kli ni~ btw aqis juz nk share je..mnelah thu..korng teringin nk usha llki..tpi dh tkdek cara dh..so myb korg kne ubah sikit kot perangai korg tu..tpi bukan jadi seorg yg BUAT2 COMEL!! NO!NO!NO! ini yg aqis mksdkn, di mata llki anda kelihatan comel tu je.
  • Cara Bercakap
Korg nk jdi comel?! huh stu perangai tu kne lah sopan baik...cakap pon sopan2lah..tpi jgn sesekali comelkan suara anda..nnti org akn menyampah k..lembutkn sedikit sudah lah ~*tpi jgn nk menggedik sgt*kalau nk ckp tu muka jgn nk selalu bengis.. tpi jgn buat duck fce pulak - , - tu mmg nk kne mkn kakilah! Berikan senyuman manis :) hee kalau nak tahu lelaki lemah dengan senyuman manis perempuan ni hehey :p
  • Fashion/Style
huh! ni pon sme...sbnrnye org comel tk perlu pakai sexy..kalau kebykkn korg tgok org Korea/Jepun yg comel2 tu diaorg mnelah sexy mne pon..cuma paling sexy pakaian comel bgi org korea mini skirtlah.. Fesyen Comel ialah  Feminin bukan sexy..kalau sexy tu tpi muka comel org dh tk pggil comel dh..org dh gelarkn dia SEXY GIRL~ *btol tk?* so nk jdi comel ni tk menghalang pon untuk org yg Berhijab right?!
tengok ni! Tak payah nak pakai mencolok mata pun dah nampak comel ^^..


anda juga jgnlh memakai BAJU yg gorgeous/liar~ mcm binatang buas/bju ada perkataan besar2*penuh perkataan kat bju* lgi pon kat ISLAM tidak menggalakkn so kita juz gne colour yg feminin..clourful tu je..tk pon colour Pastel~ *colour lembut* trylah gne corak flora kan comey tu..! :) mcm english flora kan comel!

  • Make-up
ni pon memainkan peranan..tpi dalam islam tidak digalakkn k..kalau untuk berangan2 tk perlah..tpi untuk mengorat/mendapat perhatian org tk dibenarkan k! tpi kalau korg nk jugak ..korg trylah mke up ala2 korean girl..balqis pernah pos cmner nk tiru korean style klik kt SINI , make up bahagian mata sgt memainkan peranan! Tapi kalau boleh make up biar nampak natural sebab lelaki tak suka perempuan make up lebih2 lagi make up yang tebal2 ni. So korang boleh lah pakai Contact Lense..tpi ingat sebenarnya islam tidak menggalakkan ok! 
  • Finally
Cara jalan/gaya/kelakuan senang cerita tingkah laku kita semuanya memainkan perangai..igt kalau muka mtu dh comel pastu mengedik sana mnegedik sini mmg hummm org tk suka k! tros pndgn org jdi laen..tpi sbnrnya lebih baik kita jdi diri sendiri..sbb myb tkot dgn perubahan ni ada je org rse kita annoying right?! so spe2 yg nk ikot tips aqis ni untk menarik perhatian org.. jgn OVER sgt k..kita perlulah bersederhana shje..INSYAALLAH~ Allah telah menciptakan setiap seorg Hmbanya msing2 dgn Pasangan :)

ok! sampai sini shje lah Assalammualaikum BYE!!


0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST