❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Resepi Dessert Mudah , Murah , Sedap!!

 
Assalammualaikum
Anyeonghaseyo!
 
Hehehey lagi skalientry berbaur makanan :3 Almaklumlah tengah lapar giler2 (puasa ganti right now)memang dalam fikiran makanan jelah. Pergh air liur dah meleleh dah ni (lap air liur) tak boleh berhenti2 air liur ni meleleh. Btw hari ni Aqis nak share satu resepi pencuci mulut yang senang , mudah and sedap (mungkin) sebabnya Aqis belum cuba lagi , yelah kononnya resepi ni untuk Aqis buat nanti time nak berbuka puasa. Tapikan ... Aqis tak tahulah nama resepi ni apa. So Aqis namakan resepi ni BALQIS CANTIK (krik krik) ok tak lawak. Tanpa berlengah lagi inilah bahan2 dan cara2nya ^_^.
 
Bahan - bahannya:
1 atau 2 tin longan (jenama hosen sedap skit) 
1 tin Kelapa laut madu (jenama hosen)
ais kiub
gula / madu (kalau tak nak tambah pun takper)
 
Cara - caranya:
Campurkan kesemua bahan tadi kedalam bekas mana2 yang korang nak and dah siap huhu senang jekan semudah 1 , 2 , 3 (aip -_- macam iklan prego pulak)
 
Hope korang suka . Goodluck :)
 
longan
Hah gambar ni Aqis ambil drpd laman web resepi yang Aqis search tu. Hah inilah rupanya macam sedap je macam sedap je ^_^ tak sabar2 nak buat!

0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST