❤Little Nunna❤

Anyeong! Aqish here!


Hello guys! moshi moshi ^^ I hope You will enjoy with my blog! There're many tips, information, and also my story. Don't forget to comment and give your respond about my blog.

Diary Owner Entry Review

My Shortest Diary!!!!

Disebabkan SEM1 ni aku main2 , jawab ikut logik akal je so aku akan pegang kata2 aku ni aku akan belajar betul2 mulai sekarang!!
-21 Jan 2016-

Shout Here ◕‿◕


My Wishlist ❤

Iphone
Holiday in Korea
Got pointer 3.5 and above
Cute Blog
MR RIGHT :3
Pinky Bedroom
Kaya

Follow Me!! ❤




❤❤❤

Resepi: Kiub Mangga dalam Susu Berkrim(yummy sedap giler)

 
Assalammualaikum!
Anyeonghaseyo!!
 
Huaaaarggghhh penatnya hari ni -_-. Hari ni Aqis puasa ganti T^T tak lama lagi dah nak puasa, so Aqis ni baru terhegeh2 nak ganti puasa hahaha padan muka gua... Memandangkan Aqis tak sahur :3 Now Aqis terlampau2 lapar dahlah tadi ada kelas tambahan aduh sumpah penat campur lapar T^T Ok dalam keadaan lapar macam ni tiba2lah nafsu makan Aqis ni membuak-buak. So Aqis pun onlah laptop search resepi yang mudah nak buat dan senang . Kononnya Aqis nak buat resepi ni untuk berbuka puasa nanti. So resepinya hanyalah pencuci mulut je, so hope korang suka . So let's start!!!
 
Resepi Kiub Mangga Dalam Susu Berkrim

Bahan-bahannya:

1 buah mangga (dipotong dadu)
½ cawan susu atau ¼ cawan  susu + 1/4 cawan krim
2 sudu teh gula atau 1 sudu besar sudu teh susu sejat
 
Cara-caranya:
Campurkan semua sekali bahan-bahan tersebut dan sedia untuk dihidang. (hahaha ok nampak sangat aku malas nak taip)
 
So i hope korang suka. And harap ianya sedap. Goodluck!! I cant wait for berbuka puasa!!!(perut berbunyi)
 
inilah sebenar Kiub Mangga dalam Susu Berkrim :p~ (air liur meleleh)

0 Comment(s)❤

Catat Ulasan



Yeah!! Dah habis, Thanks For Reading!!

>PAST POST | NEXT POST